Zamieszczone przez guzolot
Wyłączenie doświetlania zakrętów corner
Zwiń
X
-
A nie chodzi to przypadkiem o taką syt :?: U mnie pomogło i działa Windows Update
Tagi: Brak
-
Witam, nie znalazłem podobnego tematu, dlatego zakładam nowy.
Pytanie brzmi, czy ktoś z was próbował wyłączyć corner lighty z poziomu maxi dota? Czy to jest w ogóle możliwe czy tylko przez podłączenie do komputera? Pozdrawiam
-
ani z poziomu wyswietlacza radia ani z maxi dota tego nie wylaczysz.
a tak z ciekawosci, w czym ci doswietlanie przeszkadza?Black magic

Komentarz
-
Wkurza mnie robienie dyskoteki na wszystkich zakrętach i skrzyżowaniach jak wyjeżdżam z domu w szarówkę czy wieczorem... Jest to moim zdaniem zbędne.
Komentarz
-
Ło Boziu... Żeby tylko nasza matka Ziemia miała takie problemy....
Wyciag zarowki 8) ewentualnie zapytaj kogos z "grzebiących" VCDSem czy jak to sie tam teraz nazywa
"Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
Zamieszczone przez ahWkurza mnie robienie dyskoteki na wszystkich zakrętach i skrzyżowaniach
Jak kiedyś nie zauważysz czegoś leżącego na drodze to może być za późno na włączenie doświetlania IMO doświetlanie idealnie uzupełnia Xenony i jego zasięg 1-2 metry dla mnie robi super robotę do tego inna barwa światła (Xenony nie dają takiego światła zaraz przed maską auta)
Komentarz
-
Szczerze powiedziawszy nie widzę różnicy w komforcie widoczności pomiędzy doświetlaniem, a niedoświetlaniem. Po prostu jadąc przed moją skodą, w moich realiach drogowych (1,5 km jazda osiedlowymi uliczkami) miganie wyglądało śmiesznie. A tak na marginesie, jakie jest logiczne uzasadnienie włączania doświetlania przeciwmgielnymi wrzucając wsteczny.
Komentarz
-
cornery można wyłączyć tylko przez kodowanie, więc zgłoś się do kogoś kto ma kabelek i bez problemu Ci to wyłączy.
Komentarz
-
Jest rozwiązanie, albo włącz przeciwmgielne, albo jedź na dziennych i wtedy dyskoteka nie działa ;-)
Komentarz
-
Wiesz, rozwiązań jest znacznie więcej... mogę wykręcić żarówki, wybić reflektory, zdemontować je i zakleić dziury taśmą, jeździć bez włączonych świateł... natomiast pytałem o możliwości z kategorii "normal" a nie "Hans Christian Andersen"
Komentarz
-
Cornery to nie jest sprawa życia czy śmierci, być, albo nie być... po prostu uważam je za zbędny dodatek... Nie przeszkadzają mi, aż tak, żeby grzebać w kompie, po prostu zastanawiałem się czy jest możliwość ich dezaktywacji z poziomu komputera, jak np. w bravo. Nie ma - trudno.
Komentarz

Komentarz